Translation Information

Project website https://github.com/habitRPG/habitica
Translation process
  • Translations can be made directly.
  • Translation suggestions can be made.
  • Any authenticated user can contribute.
  • The translation uses monolingual files.
  • The translation base language can not be edited.
Translation license Proprietary
Repository git@github.com:HabitRPG/habitica.git
Repository branch develop
Last remote commit Merge branch 'origin/develop' into Weblate. 0a86d04a15
Melior authored 6 hours ago
Repository containing Weblate translations https://translate.habitica.com/git/habitica/settings/
Filemaskwebsite/common/locales/*/faq.json
Monolingual base language filewebsite/common/locales/en/faq.json
Translation file website/common/locales/nl/faq.json
None

Committed changes

Habitica / FaqDutch

Committed changes 3 weeks ago
Cynditjuh

New translation

Habitica / FaqDutch

Vanaf niveau 3 speel je het Vondstensysteem vrij. Telkens wanneer je een taak voltooit heb je een willekeurige kans om een eEi, een uUitbroeddrank of etenVoedsel te ontvangen. Ze zullen bewaard worden in Boedel > Artikelen. Om een hHuisdier uit te broeden heb je een eEi en een uUitbroeddrank nodig. Zodra je zowel een eEi als een uUitbroeddrankje hebt, ga naar Boedel > Stal om je huisdier uit te broeden door ten klikken op de afbeelding. Zodra je een hHuisdier hebt uitgebroed, kan je deze gebruiken door erop te klikken. Je kan hHuisdieren ook in rRijdieren groeien door ze te voeden via Boedel > Stal. Sleep een stuk Voedsel van de actierij aan de onderkant van het scherm en gebruik deze op een hHuisdier om het te voeden! Je zal een hHuisdier meerdere keren moeten voeden voordat het in een rRijdier veranderd, maar als je het favoriete voedsel uitvogelt, groeit het sneller. Probeer meerdere malen, of [zie het hier verklapt](http://habitica.fandom.com/wiki/Food#Food_Preferences). Zodra je een rRijdier hebt, klik erop om het te gebruiken voor je aAvatar. Je kan ook eEieren krijgen voor qQueeste hHuisdieren door bepaalde qQueesten te voltooien. (Lees hieronder meer over qQueesten.)
3 weeks ago
None

Committed changes

Habitica / FaqDutch

Committed changes 3 weeks ago
Cynditjuh

New translation

Habitica / FaqDutch

Op niveau 3 speel je het dropsysteem vrij. Iedere keer dat je een taak voltooit, heb je een willekeurige kans om een eEi, een uUitbroeddrank of etenVoedsel te ontvangen. Ze zullen opgeslagen worden in Menu > Boedel.

Om een huisdier te laten uitkomen, heb je een eEi en een uUitbroeddrank nodig. DruTik op het eEi om de soort te bepalen en selecteer &#x27quot;Laat eEi uitkomen met toverUitbroeddrank&#x27quot;. Kies daarna een uUitbroeddrank om de kleur te bepalen! Om je met je huisdier uit te rusten ga je naar Menu > Stal > Huisdieren, klik je op je het gewenste huisdier en selecteer je "Gebruik" (Je avatar wordt niet geüpdatet met de verandering).

Je kunt je hHuisdieren ook laten opgroeien tot rijdieren door ze te voeren onder Menu > Stal > [> Huisdieren]. Druk op een huisdier en selecteer dan "Voeren"! Je zult een hHuisdier vele malen moeten voeren voordat het verandert in een rRijdier, maar als je zijn favoriete voedsel kan bepalen, zal hij sneller groeien. Probeer het met vallen en opstaan of [zie het hier verklapt](https://habitica.fandom.com/nl/wiki/Voedsel#Voedsel_voorkeuren). Om je rmet je Rijdier uit te rusten ga je naar Menu > Stal > Rijdieren, selecteer je een soort, klik je op je het gewenste rRijdier en selecteer je "Gebruik" (Je aAvatar wordt niet geüpdatet met de verandering).

Je kunt ook eEieren van qQueeste-hHuisdieren krijgen door bepaalde qQueestes te voltooien. (Lees hieronder meer over qQueestes.)
3 weeks ago
None

Committed changes

Habitica / FaqDutch

Committed changes 4 weeks ago
Cynditjuh

New translation

Habitica / FaqDutch

Op niveau 3 speel je het vondstensysteem vrij. Iedere keer dat je een taak voltooit, heb je een willekeurige kans om een eEi, een uUitbroeddrank of etenVoedsel te ontvangen. Ze zullen opgeslagen worden in Menu > Boedel.

Om een hHuisdier te laten uitkomen, heb je een eEi en een uUitbroeddrank nodig. Druk op het eEi om de soort te bepalen en selecteer 'Laat eEi uitkomen'. Kies daarna een uUitbroeddrank om de kleur te bepalen! Ga naar Menu > Huisdieren om je avatar uit te rusten meten klik op je nieuwe hHuisdier door eropom je Avatar ermee uit te drukksten.

Je kunt je huisdieren ook laten opgroeien tot rijdieren door ze te voederen onder Menu > Huisdieren. Druk op het huisdier en selecteer dan 'Huisdier Voeren'. Je zult een hHuisdier vele malen moeten voederen voordat het verandert in een rijdier, maar als je zijn favoriete voedsel kan bepalen, zal 'ie sneller groeien. Probeer het met vallen en opstaan of [zie het hier verklapt](https://habitica.fandom.com/nl/wiki/Voedsel#Voedsel_voorkeuren). Als je eenmaal een rijdier hebt, kun je het toevoegen aan je aAvatar onder Menu > Rijdieren.

Je kunt ook eEieren van queeste-huisdieren krijgen door bepaalde queesten te voltooien. (Lees hieronder meer over queesten.)
4 weeks ago
Cynditjuh

New contributor

Habitica / FaqDutch

New contributor 4 weeks ago
None

New string to translate

Habitica / FaqDutch

New string to translate a month ago
None

Resource update

Habitica / FaqDutch

Resource update a month ago
None

Suggestion added

Habitica / FaqDutch

De beste manier is om ze uit te nodigen voor een gezelschap met jou! Groepen kunnen queestes doen, monsters bevechten en vaardigheden uitspreken om elkaar te ondersteunen. Ga naar Menu > Groep en klik op "Maak Nieuwe Groep" als je er nog geen hebt. Druk dan op de ledenlijst en druk op Uitnodigen in de rechterbovenhoek om je vrienden uit te nodigen door hun Gebruikers-ID in te voeren (een serie nummers en letters die ze kunnen vinden onder Instellingen > Account in de app en Instellingen > API op de website). Op de website kun je ook vrienden uitnodigen via e-mail, hetgeen we in een latere update aan de app zullen toevoegen.

Op de website kunnen jij en je vrienden je ook aansluiten bij Gildes, dat zijn publieke chatrooms. Gildes worden aan de app toegevoegd in een toekomstige update!
5 months ago
Browse all translation changes

Customize download

Statistics

Percent Strings Words Chars
Total 56 4,989 28,426
Translated 100% 56 4,989 28,426
Needs editing 0% 0 0 0
Failing check 5% 3 263 1,439

Last activity

Last change March 15, 2020, 3:24 p.m.
Last author Cyndi Langenberg-Luyten

Activity in last 30 days

Activity in last year