Translation Information

Project website https://github.com/habitRPG/habitica-android
Translation process
  • Translations can be made directly.
  • Translation suggestions can be made.
  • Any authenticated user can contribute.
  • The translation uses monolingual files.
  • The translation base language can not be edited.
Translation license Proprietary
Repository https://github.com/HabitRPG/habitica-android.git
Repository branch develop
Last remote commit Remove unused tranlation files 217f403a
phillip authored 3 weeks ago
Repository containing Weblate translations https://translate.habitica.com/git/habitica-android/main-strings/
FilemaskHabitica/res/values-*/strings.xml
Monolingual base language fileHabitica/res/values/strings.xml
Translation file Habitica/res/values-nl/strings.xml
None

Committed changes

Habitica Android / Main StringsDutch

Committed changes 9 days ago
Alexander de Koopman zal nu edelstenen aan je verkopen voor 20 goud per edelsteen!

Zijn maandelijkse levering is initieel beperkt tot 25 edelstenen per maand, maar stijgt afhankelijk van de duur van je abonnement.

Dit limiet verhoogt met 5 edelstenen voor elke 3 maanden van opeenvolgende abonnement periodes, tot een maximum van 50 edelstenen per maan
Je kunt edelstenen van de markt kopen voor elk 20 goud!
9 days ago
Helers staan onaangedaan tegenover schade en kunnen die bescherming tot anderen uitstrekken. Gemiste Dagelijkse Taken en slechte Gewoontes doen hen niet veel, en ze hebben hun manieren om er terug bovenop te raken na pechGenezers leren vaardigheden die zichzelf en hun gezelschap kunnen genezen en beschermen. Speel een HelGenezer als je het leuk vindt om anderen in je Groep te helpen of als het idee om de Dood door hard werk te slim af te zijn jou inspireert!schade te vermijden! Genezers profiteren van een hoge constitutie.
9 days ago
Dieven vinden het geweldig om rijkdom te verwerven, en krijgen dus ook meer Goud dan de rest. Ook zijn zeleren vaardigheden waarmee zij en hun partij meer goeud ien willekeurige voorwerpen vinden. Hun iconische Heimelijkheid laat hen zich verschuilen voor gemiste Dagelijkse Taken. Speel een Dief als je veel motivatie vindt in beloningen en prestaties, strevkunnen vinden. Speel een Dief als je veel voorwerpen en goud wilt! Dieven profiterend voor de buit en de badges!an een hoge Perceptie.
9 days ago
Magiërs leren snel, en krijgen sneller ervaringspunten en niveaus dan andere klassen. Ze krijgen ook veel Mana door speciale talenten te gebruikvaardigheden die bazen beschadigen en ervaringspunten en mana verhogen. Speel een mMagiër wanneer je de tactiek van Gewoontes leuk vindt of als je sterkals je gemotiveerd wordbent door niveaussnel een level omhoog te gaan en speciale dingen te ontgrendelen!! Magiër profiteren van een hoge Intelligentie.
9 days ago
Krijgers scoren meer en betere \voltreffers\, die willekeurig extra Goud, Ervaring en kans op een voorwerp gevkritische hits en brengen zwanneer je een taak afvinkt. Ze doen ook veelre schade toe aan bBazen. Speel een Kkrijger wanneer je motivatie vindt in onvoorspelbare jackpot-stijl beloningen, of wanneer je de echte schade wilt uitdelen tijdens Baasqueestes!als je gemakkelijk monsters wilt verslaan! Krijgers profiteren van een hoge sterkte stat.
9 days ago
Deze promotie is alleen van toepassing als je het cadeau doet aan een andere Habitican. Als u of uw geschenkontvanger al een abonnement heeft, voegt het gegeven abonnement maanden krediet toe dat pas wordt gebruikt nadat het huidige abonnement is opgezegd of verloopt.
9 days ago
Tik op 'Een abonnement cadeau doen' en typ de gebruikersnaam van het account waaraan je een cadeau wilt doen. Kies vanaf daar de abonnementslengte die je cadeau wilt doen en check uit. Uw account wordt automatisch beloond met hetzelfde abonnementsniveau dat u zojuist heeft geschonken.
9 days ago
Ter ere van het seizoen van geven brengen we een heel speciale promotie terug. Als je nu iemand een abonnement cadeau doet, krijg je hetzelfde abonnement gratis voor jezelf!
9 days ago
Je hebt een gratis abonnement omdat je eigenaar bent van een Party of Guild met een Groepsplan. Dit eindigt als u het plan annuleert. Alle maanden extra abonnementskrediet die u heeft, worden aan het einde van het groepsplan toegepast. U kunt annuleren vanaf de Habitica-website.
9 days ago
Browse all translation changes

Customize download

Statistics

Percent Strings Words Chars
Total 909 4,737 27,155
Translated 100% 909 4,737 27,155
Needs editing 0% 0 0 0
Failing check 1% 18 124 676

Last activity

Last change March 19, 2020, 3:31 p.m.
Last author Viggo Mulders

Activity in last 30 days

Activity in last year